Een hoognodige update


Na maanden werk aan mijn database werd het werd weer tijd voor een grote update op deze site. Vooral de parentelen en kwartierstaten zijn weer bijgewerkt. Stap voor stap wordt deze website steeds beter gevuld. Niet alleen de database met namen groeit nog steeds, ook mijn website krijgt stap voor stap een nieuwe look. Dit allemaal om de vindbaarheid te vergroten en de bezoeker beter te informeren.

 

En als cliff-hanger voor de volgende update: Ik ga een start maken met het online zetten van mijn grote verzameling bidprentjes, graffoto’s, aktes, etc. Zo wordt deze site nóg vollediger.  En naast een aanvulling van mijn database ben ik ook druk bezig met het verbeteren van de zoekfuncties in deze site. Waar je nu naar een algemene verzamelpagina wordt doorgestuurd, zal in mijn nieuwe update alle informatie in mijn eigen site www.stamboom-selen.nl staan.

Laat commentaar achter