Even voorstellen


10000f2

Mijn naam is Jan-Willem Selen, ben in 1951 geboren te Venlo, gehuwd met Martha. Samen hebben we 3 kinderen met partners, we hebben 6 kleinkinderen.

Omstreeks 1980 ben ik begonnen met het maken van een genealogie van mijn eigen familienaam “Selen”. Al zoekende kwam ik steeds meer familienamen tegen die net iets anders werden geschreven. Ik ontdekte dat de naamvarianten zeer veel voorkomen. Het bepalen van de juiste persoon werd hierdoor steeds moeilijker. Uiteindelijk moest ik mijn onderzoek aanpassen naar een veel breder zoekgebied.

Ik heb nu zo veel personen in mijn archief, dat ik een groot aantal stambomen heb met de familienamen Ceelen, Celen, Seelen, Selen, Zeelen, en Zelen alle zonder “n” of met “van” of “van de”. Mijn oorspronkelijke onderzoek naar mijn eigen familie Selen is al die tijd voorop blijven staan.

Verder heb ik tijdens mijn onderzoek ook veel personen gevonden met de naam Cillen, Sillen en Zillen. De personen van deze groep komen alleen in mij pagina als er nakomelingen zijn met mijn zoeknaam. De ander personen van deze groep komen niet voor in deze web pagina. Hier verwijs ik naar een uitgebreide pagina sillenstamboom.nl van Hub Sillen uit Beesel.

Naar het onderzoek